Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

CHP’den manifestoya destek çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İlkadım Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı Mitingi'nde sunduğu 12 maddelik bildiri...

CHP’den manifestoya destek çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İlkadım Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı Mitingi'nde sunduğu 12 maddelik bildiri için basın açıklaması yapıp imza kampanyası başlattı.

CHP İlkadım Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Taksim Yenikapı Miting'inde sunduğu 12 maddelik bildiri ile ilgili Konak Sineması önünde basın açıklaması ve imza kampanyası düzenledi.

CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Şaziye Altunkaya manifestonun kabulünün çok önemli olduğunu belirterek, "Bugün burada, genel başkanımız tarafından hazırlanan 12 maddelik Yenikapı manifestosunu sizlerle paylaşarak, ülkeyi yönetenlere bunu bir kez daha hatırlatmak, Samsunluların onayına ve imzasına sunmak için toplanmış bulunmaktayız. Geçtiğimiz günlerde Süleymaniye Geçidi'nde İl Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen imza kampanyamızın bugün burada devamını gerçekleştiriyoruz. Ülkemizi aydınlığa çıkaracak bu manifestoyu siz değerli Samsunluların onayına sunarken, tüm halkımızı bu çağrıya kulak vermeye çağırıyoruz" dedi.

Altunkaya daha sonra 12 maddelik manifestoyu okudu.

CHP’den manifestoya destek çağrısı

CHP’den manifestoya destek çağrısı

CHP’den manifestoya destek çağrısı

CHP’den manifestoya destek çağrısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber