Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Ekim 2016 - 14:48 Yorum: 0

CHP’den mültecilere kışlık yardım

CHP Şanlıurfa Gençlik Kolları tarafından mülteciler için başlatılan "Bu kış üşümesinler" yardım kampanyasına Manisa'nın Yunusemre ilçesinden de...

CHP’den mültecilere kışlık yardım

CHP Şanlıurfa Gençlik Kolları tarafından mülteciler için başlatılan "Bu kış üşümesinler" yardım kampanyasına Manisa'nın Yunusemre ilçesinden de destek geldi. CHP Yunusemre Gençlik Kolları tarafından toplanan yardımlar ekim ayı sonunda Şanlıurfa'ya ulaştırılacak.

CHP Yunusemre İlçe Teşkilatında bir basın toplantısı düzenleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Buse Cebeci, Şanlıurfa'daki başta mülteciler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştıracakları kışlık malzeme yardımlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Toplantıya Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci ile kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

"Bu kış üşümesinler"

Topladıkları yardımlar hakkında açıklamada bulunan Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sevil Buse Cebeci, "Gençlik Kolları olarak iki ay önce başlattığımız temiz, kullanılabilir durumda giysi toplama kampanyamız vardı. Bunun yanı sıra kırtasiye malzemeleri de vardı. Şanlıurfa Gençlik Kollarımızın başlattığı bir kampanya üzerine bize de istekte bulundular. Biz de onlara sığınmacılara, Suriyeli mültecilere, kampta kalan insanlara ve Şanlıurfa'daki ihtiyaç sahibi insanlara kışın soğukta üşümesinler diye hatta kampanyalarının adı da "Bu kış üşümesinler" biz de bu kampanyaya destek olmaya karar verdik. Topladığımız kıyafetler arasından birkaç koli hazırladık. Şanlıurfa Gençlik Kollarımıza yaklaşık 4-5 koli göndermeyi düşünüyoruz. Onlar da ihtiyaç sahibi ailelere, çocuklara, mültecilere, sığınma kamplarına ulaştıracaklar. Öncelikle bu kampanyada destek olan İlçe Başkanımız Kubilay Koç'a, Kadın Kolları Başkanımız Serpil Cebeci, Kadın Kollarının yönetim kuruluna, bütün üyelerimize ve üye olmayan vatandaşlarımız da malzeme getirerek destek oldular. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız bu ayın sonuna kadar devam edecek. Eğer malzeme getirmek isteyen olursa Yunusemre İlçe Başkanlığımıza ay sonuna kadar yardımlarını teslim edebilirler" dedi.

Ekim ayı sonuna kadar devam edecek yardım kampanyasında toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere CHP Şanlıurfa Gençlik Kollarına bu ayın sonunda ulaştırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber