Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Nisan 2016 - 16:33 Yorum: 0

CHP’li Ağbabadan 1 Mayıs Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs’ın bir demokrasi, özgürlük ve barış çağrısı olduğun..

CHP’li Ağbabadan 1 Mayıs Mesajı

MALATYA (İHA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs’ın bir demokrasi, özgürlük ve barış çağrısı olduğunu belirtti
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Ağbaba, açıklamasında “İçinde bulunduğumuz süreçte emekçilerin kazanılmış haklarına karşı yoğun bir saldırı yaşanmaktadır. Hükumetin getirmek istediği özel istihdam büroları ile kiralık işçilik, kıdem tazminatının fona devredilmesi, devlet memurluğunun ortadan kaldırılması gibi düzenlemeler, bir kölelik düzeninin kurulmasını amaçlamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi, ilke ve misyonları, tarihsel ve toplumsal görevi gereği, emekçilerin kazanılmış haklarını yok edecek, tırpanlayacak, esnetecek hiçbir harekete izin vermeyecek, emeğin yanında, emekçilerle birlikte olacak ve tüm gücü ile mücadele edecektir” ifadelerine yer verdi. Türkiye işçi ve emekçi sınıfının birlik ve dayanışma gününün her zamankinden çok daha büyük önem taşıdığı vurgulanan açıklamada, “1 Mayıs’ta tüm örgütlerimiz ile alanlarda, sendikalarımızla emekçilerimizle kol kola, omuz omuza olacak, faşizme, gericiliğe, sömürüye, emekçilerin köleleştirilmesine, sendikasızlaştırmaya, güvencesizliğe karşı sesimizi yükselteceğiz.1 Mayıs’ın tarihsel anlamına yakışır bir şekilde geçeceğine inanıyor, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber