Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

CHP’li Fatma Köse; “Topuklu Efe İle Gurur Duyuyoruz”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu ile gurur duyuoruz" dedi.

CHP’li Fatma Köse; “Topuklu Efe İle Gurur Duyuyoruz”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu ile gurur duyuoruz" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Aydın'a geldi. Köse, Aydın kadın örgütlerin çalışmalarını yerinde izleyerek il kadın kolları ile çeşitli temaslarda bulunacağını belirtti. İki ay önce CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevini devir aldığını ifade eden Köse, şimdiye kadar 20 ili ziyaret ederek çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydetti.

CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile bir araya gelen Genel Başkan Köse, kadına yönelik yapılan yatırımların hiçbir zaman boşa çıkmadığını, mutlaka bir karşılığın olduğunu belirterek, "Anneler günü etkinlikleri kapsamın da Aydın'a geldim. Aydın kadın örgütümüz ile bir araya gelmek istedim. Yaklaşık 2 aya aşkındır göreve geleli çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Kadın örgütümüzün güçlenmesi ve kadın örgütlerimizin daha iyi şartlarda görevlerini yapmaları amacıyla ilk çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aydın ile beraber yirmi ilimizi ziyaret etme imkanı sağlayabildik. Kadın kollarını örgütlemeye, sevgi ve umudu aşılamaya çalışıyoruz. Sevgi diliyle kadın örgütümüzün yola çıkmasını örgütlemeye çalışıyorum. Çünkü bu coğrafyada birçok olayda en çok etkilenen çocuklar ve kadınlardır. Biz ülkenin bu karanlık gidişatından kadınların gücü ile atlayacağımıza inanıyoruz. Çünkü kadını örgütlersek oda evde ailesini örgütleyecek. Bunu da ancak sevgi dili ile yapabiliriz. Ben doğu ve güneydoğuda da çalıştım. O bölgede genelde kadınlarla bir araya geldim. Gerçekten hayatın her alanın da kadınların etkilendiğini gördüm. Onun için kadın örgütümüze çok iş düşüyor. Kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Biz daha çok eğitimlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Bu eğitimlerde halkımıza nasıl davranılması gerektiğini, nasıl iletişim kurulması gerektiğini, onlarla birlikte ve yanında olduklarını hissettirerek çalışmalarımızı yürütmeye çalışıyoruz. Umarım bunda başarılı oluruz. Bilindiği gibi ülke karanlık günlerden geçiyor. Bu karanlığı hep birlikte daha çok çalışarak ve daha çok halkımıza ulaşarak gerçekleri, ülkede yaşananları anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

TOPUKLU EFE İLE GURUR DUYUYORUZ"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'un başarısı il genelin de kadının örgütlü çalışmaların da büyük katkısının olduğunu ifade eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, "Tabiî ki Topuklu Efemiz Özlem Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz. Kadın örgütüne olan desteğini biliyorum. Bu ülkede kadınlara ilişkin yapmış olduğu yatırımları da biliyorum. Diğer bölgelerimizde de kadınlara yönelik çalışan birçok belediyelerimiz var. Kadınların toplumsal hayata yaklaşımı ve geçişi anlamın da çok iyi çalışma yapan belediyelerimiz de var. Tabi ki Aydın bu anlamda örnek bir belediyedir. Onun çıkış amacı toplumun yarısı kadındır diyerek yola çıktı. Bunda kadınlara güvenerek başarılı oldu ve kazandı. Kadın dostu belediyeciliği çok önemsiyorum. Çünkü kadınla dokunulan her yerde başarı vardır. Buna inanlardanım. Kadınlara yönelik yapılan yatırımlar hiçbir zaman için boşa gitmez. Mutlaka bir karşılığı vardır. Kadın dostu belediyelerin çoğalmasını diliyorum" diye konuştu.

CHP’li Fatma Köse; “Topuklu Efe İle Gurur Duyuyoruz”

CHP’li Fatma Köse; “Topuklu Efe İle Gurur Duyuyoruz”

CHP’li Fatma Köse; “Topuklu Efe İle Gurur Duyuyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber