Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 14:58 Yorum: 0

CHP’li kadınlardan manifestoya destek kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'da okuduğu manifestoya destek için imza...

CHP’li kadınlardan manifestoya destek kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Kadın Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı'da okuduğu manifestoya destek için imza kampanyası başlattı.

Genel Merkez'den gelen talimat doğrultusunda başlatılan "Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı Taksim Manifestosu'nu onaylıyorum" imza kampanyası için Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde stant açıldı. CHP Bilecik Kadın Kolları üyeleri tarafından başlatılan kampanya ile Taksim Manifestosu'nun halka duyurulması hedefleniyor. Yenikapı mitinginde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan 12 maddelik manifestoyu Bilecik örgütünün, açtığı stantlarda halka anlatacağını belirten CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, "Genel Başkanımızın halkına söz vermiş olduğu 12 maddelik manifestosu biz de Bilecikli halkımıza sunmak için bir kampanya başlattık. Bu tüm ülke genelinde yapılan bir imza kampanyası. 3 gün standımız burada bulunacak, normal takdirde 1 ay sürecek bir kampanya. Burada camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girmesin ile başlayan manifestomuzda bulunan işi ehline verelim, her türlü darbeye ve parlamenter sistem üzerindeki her türlü vesayete karşı çıkmak tüm demokratların, demokrasiden yana olanların bu ülkeye namus borcudur. İnancı kimliği yaşam tarzı ne olursa olsun bu ülkenin güzel insanları bu ülkenin caddelerinde parklarında özgürce gezebilmelidir gibi maddeleri hakkında Bilecik halkımıza bilgi veriyoruz. Bu bir demokrasi mücadelesi. Halkımızı Taksim Manifestosu'nu desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber