Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 30 Haziran 2016 - 15:38 Yorum: 0

CHP’li Kiraz, Milletvekili Metiner’i Eleştirdi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'i eleştirdi.

CHP’li Kiraz, Milletvekili Metiner’i Eleştirdi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'i eleştirdi.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından ilçe binasındaki toplantı salonuna "10 Ekim Malatya Barış Şehitleri Toplantı Salonu" adı verildi. Salonun açılış programına CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Gölbaşı İlçe Başkanı İlhami Uluğ, Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Orçun Çalış, 10 Ekim Katliamında hayatını kaybeden gençlerin aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Gençlerimizin anılarını yaşatmak noktasında çabalarımız sürüyor. Bunun önemli bir adımını Gölbaşı İlçe Örgütümüz atmış. Örgütümüz adına ve katledilen gençlerimizin aileleri adına kendilerine teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin pek çok yerine örnek olacak bir çalışmaya imza atmışlar. Gençlerimizin isimleri burada yaşamaya devam edecek" dedi.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı hatırlatan Kiraz, "Bugünkü açılışımız da yine bir katliam sonrasına denk geldi. Maalesef geçen yıl 7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan ve her geçen gün katliamların, terörün, şehit haberlerinin yoğunlaştığı çok sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Türkiye'de artık kimsenin can ve mal güvenliği kalmadı. Havaalanında uçak beklerken de otobüs durağında otobüs beklerken de bu katliamlar yaşanıyor. Çok sıkıntılı olan bir süreci birlikte yaşıyoruz. Son bir yıl içinde sivillere yönelik 10. katliam yaşandı. Hepimizin bu süreçle ilgili ciddi mücadele etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kiraz, "Sokağa çıkmak, işimize gitmek zorundayız. Her şeyden önemlisi huzur ortamının sağlanması gerekiyor. Kaybettiğimiz gençlerimize barış sözümüz var. 10 Ekim'den sonra Malatya'da mücadele anlayışımız, bakış açımız çok değişti. Çünkü bizim canımız yandı. Yüreğimiz katliamlarla sızladı. Kemerimizi çıkarmadan giremediğimiz bir yere, canlı bomba girip katliam yapabiliyor" şeklinde konuştu.

"SUÇLULUK PSİKOLOJİSİYLE SALDIRIYORLAR"

CHP İl Başkanı Kiraz, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'i de eleştirdi. Kiraz, "Her katliamdan sonra bizzat görevlendirilmiş gibi CHP Genel Başkanını suçlayan bir milletvekili var. İsmi Mehmet Metiner. Meclis'in en ağzı bozuk, en saldırgan milletvekillerinden biridir. Geçmişi dönekliklerle dolu, şimdi biat ettiği, liderim dediği kişiye geçmişte ağza alınmayacak laflar söyleyen, ismi kayıp trilyonlarla anılan bir kişinin Adıyaman gibi bir ilimizi temsil etmesi bile başlı başına bir sorun. Terörle işbirliği yapan kendi partisi değilmiş gibi çıkıp genel başkanımıza ve CHP'ye laf ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber