Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Nisan 2018 - 12:28 Yorum: 0

CHP’li meclis üyesi Aydoğan için tören

Adana'da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden CHP'li Seyhan Belediye Meclis üyesi Ali Aydoğan için belediye...

CHP’li meclis üyesi Aydoğan için tören

Adana'da geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat eden CHP'li Seyhan Belediye Meclis üyesi Ali Aydoğan için belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan merhum Ali Aydoğan'ın kardeşi Sefa Aydoğan zor bir konuşma yaptığını ve kardeşi ile 30 yıl aynı mesleği birlikte yaptıklarını söyledi. Aydoğan, bildiği doğruları söylemekten asla vazgeçmeyen bir insanı kaybettiklerini kaydetti.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'da, Ali Aydoğan ile uzun yıllar birlikte mücadele ettiklerinin altını çizerek herkesin siyasetten kaçtığı dönemlerde Aydoğan'ın İnsan Hakları Derneği başkanlığı yaptığını söyledi. Düşüncelerini söylemekten çekinmeyen bir insanı kaybettiklerini belirten Başkan Karalar, onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

CHP’li meclis üyesi Aydoğan için tören

CHP’li meclis üyesi Aydoğan için tören

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber