Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Ekim 2016 - 17:33 Yorum: 0

CHP’li meclis üyesinden Salihli’de 2 bin kişilik aşure hayrı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Cem Yalvaç, Muharrem ayı dolayısıyla Salihli'de vatandaşlara aşure ikramında...

CHP’li meclis üyesinden Salihli’de 2 bin kişilik aşure hayrı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Cem Yalvaç, Muharrem ayı dolayısıyla Salihli'de vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Mithatpaşa Caddesi'nde gerçekleştirilen aşure hayrında yapılan duanın ardından kepçeyi eline alan CHP'li Cem Yalvaç, vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem ayının birlik beraberlik ayı ve aynı zamanda da kardeşlik ayı olduğuna değinen Cem Yalvaç "Muharrem ayı ayrıca kötülüklere karşılık iyilik ile karşılık verme ayıdır. Bugün burada vatandaşlarımıza aşure ikramında bir arada bulunuyoruz. Muharrem ayının bize bıraktığı en büyük özellik ise birliğin, beraberliğin perçinleşmesidir" dedi.

CHP'li Cem Yalvaç tarafından Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen 2 bin kişilik aşure dağıtımına partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber