Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Eylül 2017 - 14:58 Yorum: 0

CHP’li Nurlu, üzüm üreticilerini mitinge davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, 28 Eylül'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile Alaşehir ilçesinde...

CHP’li Nurlu, üzüm üreticilerini mitinge davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, 28 Eylül'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile Alaşehir ilçesinde yapılacak olan üzüm mitingine tüm üreticilerin davetli olduğunu söyledi.

"CHP iktidarında üzüm 2 dolar olacak" diyen Nurlu, "28 Eylül'de üzüm üreticisinin gür sesini tüm Türkiye duyacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Alaşehir ilçemizde yapılacak olan üzüm çalıştayı ve mitingimize hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Başta üzüm üreticisi çiftçilerimiz olmak üzere, esnafımızı, bağlarda çalışan emekçilerimizi, sektörün tüm temsilcilerini, üzüm diyarı Manisa'nın her köşesinden, partili, partisiz tüm halkımızı büyük üzüm mitingine davet ediyoruz. Bu değer hepimizin ve sahip çıkalım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber