Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Siyaset 15 Nisan 2022 - 15:23 Yorum: 0

CHP’li üyenin "alkollü iftar" fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Zonguldak'ta CHP'li üye Mehmet Bilgili, "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notuyla CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'in de yer aldığı alkol sofrasının...

CHP’li üyenin 'alkollü iftar' fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Zonguldak'ta CHP'li üye Mehmet Bilgili, "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notuyla CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'in de yer aldığı alkol sofrasının fotoğrafını paylaştı. Tepkiler üzerine fotoğrafın eski tarihli olduğu ve yanlışlıkla paylaşıldığı açıklaması yapıldı. Fotoğraf sosyal medya hesabından kaldırılırken Bilgili'nin disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi Mehmet Bilgili, iddialara göre, dün akşam saatlerinde iftar sofrasıyla alakalı bir fotoğraf paylaşmak istedi. CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal'in de yer aldığı alkol sofrasının fotoğrafını paylaşarak "Bir iftar yemeği de böyle bitti" notunu iliştirdi. Fotoğrafın paylaşılmasının ardından kısa sürede büyük tepki alınca sosyal medya hesabından sildi. Tepkilerin ardından fotoğrafın sehven diğer fotoğrafların arasına karıştığı iddia edilse de Bilgili'nin partisine zarar vermemek adına istifaya davet edildiği ve disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi.

İlçe Başkanı Sarıal: "Fotoğraf eski, Ramazan ayında halkımıza saygısızlık yapmadım"

Gelen tepkiler üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, alkol ile anılan birisi olmadığını söyleyerek Ramazan Ayı'nın kutsallığına vurgu yaptı. Ramazan ayında alkol masalarında fotoğraf paylaşarak halka saygısızlık yapmadığını ve yapmayacağını da ifade eden Sarıal, "Ramazan ayında alkol almam. Niyetli olmasam bile halka açık yerlerde çay dahi içemem" dedi.

Fotoğrafın Ramazan ayına ait değil üç ay öncesine ait olabileceğini hatırlatan Sarıal, "Gerek medya özelinde, gerek yazılı ve görsel basında şahsımla ilgili alkol ortamını yansıtan bir resmin yayınlandığı görülmektedir. Ben kutsal ayımızda alkol masalarında resim paylaşarak halkımıza saygısızlık yapmadım, yapmam da.

Hemen belirtmem gerekir ki; halkımızın inançlarına, ibadetlerine ve geleneklerine son derece saygılı bir insanım. Alkol ile anılan birisi değilim. Ramazan ayında alkol almam. Niyetli olmasam bile halka açık yerlerde çay dahi içemem. CHP Kilimli İlçe Yönetim Kurulu olarak çalışkan ve inançlı ekibimizle birlikte, Ramazan ayı boyunca, her gün evlerde, akşamları da mahalle ve kahve ziyaretlerinde partimizin iktidar yürüyüşüne destek vermek üzere geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu nedenle bizden rahatsız oldular, bu nedenle hedef durumundayız. Basında yayınlanan resim Ramazan ayına ait değil üç ay öncesine ait olabilir. Bu asılsız iddiaların servis edilmesi ve yandaş medya troller tarafından yayılması partimizin açık bir şekilde ortaya çıkan iktidar fotoğrafını engelleyemeyecektir. Değerli basınımızın ve halkımızın bilgisine saygıyla sunarım" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber