Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ağustos 2016 - 11:43 Yorum: 0

CHP’liler Gölbaşı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla CHP'liler Gölbaşı'nda Atatürk Anıtına çelenk sundu.

CHP’liler Gölbaşı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla CHP'liler Gölbaşı'nda Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nuriye Atabey açıklama yaptı.

Atabey, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugünümüzü anmak, kutlamak çok önemli. Çünkü CHP tıpkı 15 Temmuz darbesinde görüldüğü gibi gerçekten bu ülkenin temel harcıdır, kurucusudur. Gazi Mustafa Kemal'in 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bugün için idrak etmek çok daha önemlidir. Gittikçe kalabalığımız artıyor, gittikçe bize inananlar artıyor. Bizi hem içerde, hem dışarıda bu amacımızdan vazgeçirmek isteyenler olabilir ama bizim ne kadar inançlı olduğumuzu idrak edememiş olanlar bile bunu bir gün fark edeceklerdir. Çünkü 30 Ağustos demek bu ülkenin harcı, temelidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber