Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 15:58 Yorum: 0

CHP'lilerden adliye önünde eylem

CHP İl Örgütü, İstanbul merkezli 17 ve 25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili takipsizlik kararı verilmesini adliye binasının önüne siyah çelenk bırakarak, protesto etti

CHP'lilerden adliye önünde eylem

YALOVA (AA) - CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul merkezli 17 ve 25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili takipsizlik kararı verilmesiyle ilgili, "Taşlar bağlı, köpekler serbest. Türkiye'nin durumu bu. Alınan oylar, hırsızlıkları aklamaz" dedi.

İnce, CHP Yalova İl Örgütü'yle, Yalova Adliyesi'ne giderek siyah çelenk bıraktı. İnce, burada yaptığı konuşmada, takipsizlik kararına tepki göstererek, "Taşlar bağlı, köpekler serbest. Türkiye'nin durumu bu. Alınan oylar, hırsızlıkları aklamaz. Halk, kanaatine göre oy verir. Kanaatine göre karar verir, hakim kanıtlara göre karar verir. Bu hırsızlar mutlaka yargılanacaklar" ifadesini kullandı.

Yolsuzlukların hesabını sorulacağını dile getiren İnce, şöyle konuştu:

"Bu yetim hakkı yiyenler, fakir fukara garip gureba deyip hırsızlık yapanlar ve onları çaldıkları haram paraları, haram olduklarını bildikleri için elle saymıyorlar biliyorsunuz, makineyle sayıyorlar. Haram paraya da el sürmüyorlar yani. Müslüman adamlar bunlar. Bu hırsızlardan bu hesabı soracağız. Bunu herkes böyle bilsin. Bu devlet, 90 yıllık bir devlet değildir. Bu devlet 3 bin yıllık bir devlet. Türkiye Cumhuriyeti'nin, bu devletin ondan önce Osmanlı'nın, Selçuklu'nun iyi yaptığı bir iş vardır. İyi yaptığı iş, hep bir kayıt vardır. Hiç merak etmeyin. 300 sene öncesinin tapu kaydı bile bulunuyorsa, bu hırsızlıkların kaydı da bir yerlerde var merak etmeyin. Bu bulunacak. Bu hesabı verecekler. Hiç kuşkunuz olmasın."

CHP İl Başkanı Özcan Özel ise verilen takipsizlik kararını eleştirdi. 

Protestoya, eski İstanbul Belediye Başkanı Ahmet İsvan ve partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber