Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Siyaset 18 Aralık 2018 - 19:23 Yorum: 0

CHP’nin Ankara ve İstanbul adayları açıklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 68 belediye başkan adayını daha belirlediklerini belirterek, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu, Ankara'ya Mansur Yavaş,...

CHP’nin Ankara ve İstanbul adayları açıklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 68 belediye başkan adayını daha belirlediklerini belirterek, İstanbul'a Ekrem İmamoğlu, Ankara'ya Mansur Yavaş, Adana'ya Zeydan Karalar, Antalya'ya Muhittin Böcek'in belediye başkan adayı olarak gösterildiğini açıkladı.

24 Ekim'de 105, 14 Kasım'da 147, 6 Aralık'a 212 belediye başkan adayını belirleyen CHP PM'nin bugünkü toplantısının ardından 68 aday daha açıklandı. CHP'de önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK), sonra Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının ardından belirlenen adayları CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı. 68 belediye başkan adayının belli olduğunu belirterek, "İstanbul'a Ekrem İmamoğlu, Ankara Mansur Yavaş, Adana Zeydan Karalar, Antalya Muhittin Böcek. Bunun yanında 4'te ilimiz var. Ağrı Ahmet Meriç, Bolu Tanju Özcan, Niğde Rasim Yılmaz, Sivas Ali Akyıldız, yine Kocaeli İzmit" te Milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet'e aday gösterdik" açıklamasında bulundu.

"Üyeliği her an gerçekleşebilir"

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Torun, Ankara adayı Mansur Yavaş'ın CHP" ye üye kaydının ne zaman yapılacağının ve Kılıçdaroğlu ile Yavaş'ın ne zaman görüşeceğinin sorulması üzerine, "Üyeliği her an gerçekleşebilir. Sayın Genel Başkan ve Mansur Yavaş'ın diyalogu ile her an gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

Mersin, İzmir, Bursa adayının ne zaman açıklanacağı sorusu üzerine Torun, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki hafta olabilir henüz kararı alınmadı ama biz Mersin'i de İzmir" i Bursa" yı en kısa sürede açıklayacağız. Ama Mersin ve Bursa'yı daha kısa sürede açıklayabiliriz. İzmir belki daha sonraya kalabilir. Adaylar noktasında çalışma devam ediyor. Titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Ama yılbaşına kadar da belki bir PM gerçekleşebilir henüz kesin değil."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber