Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2014 - 11:18 Yorum: 0

CHP'nin İzmir mitingi

İzmir İl başkanı Engin: “İzmirliler mitingimizde kaybolan demokrasi, yok edilen hukuk ve talan edilen devlet için Türk bayraklarıyla gelecek ve seslerini yükseltecekler"

CHP'nin İzmir mitingi

İZMİR (AA) - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 22 Mart Cumartesi günü düzenlenecek mitinge ilişkin, "İzmirliler mitingimizde kaybolan demokrasi, yok edilen hukuk ve talan edilen devlet için Türk bayraklarıyla gelecek ve seslerini yükseltecekler" dedi. 

Engin, yaptığı açıklamada, 22 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Gündoğdu Meydanı'nda yapacakları "İzmir mitinginin" sadece İzmir’de değil, tüm Türkiye’de bugüne kadar yapılmış, en çok ses getirecek mitinglerden birisi olacağını öne sürdü. 

CHP'nin Türkiye genelinde, son dönemlerin en büyük yükselişini sağlayan ve halkın büyük ilgisini gören bir parti olduğunu savunan Engin, şunları kaydetti: 

"Halkımız, dürüst olanla olmayanının, hizmet üretenle kendine ve yandaşlarına çalışanın farkını anlamış durumda. İnsanlar kendilerine yapılan haksızlıklara, ülkenin AKP tarafından içine sokulduğu yolsuzluk ve rüşvet batağına karşı sesini yükseltmek istiyor. 22 Mart'taki CHP mitingimiz bunun için yapılacak. İzmirliler mitingimize kaybolan demokrasi, yok edilen hukuk ve talan edilen devlet için Türk bayraklarıyla gelecek ve seslerini yükseltecekler. Daha şimdiden son dönemlerde yapılmış en görkemli miting olacağını görebiliyoruz. Şimdiden karşılaştığımız tüm vatandaşlarımız, CHP’ye daha önce oy vermeyenler bile, 'bu defa mitinginize katılacağız, biz de sesimizi yükselteceğiz' diyor. Bunlar bizim için çok önemli." 

Engin, "İzmir Mitinginin"  sadece bir CHP mitingi olmayacağını, demokrasi, özgürlük ve adalet mitingi olacağını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı: 

"Kendisine haksızlık yapıldığını, ülkede hırsızlık yapıldığını, şiddete maruz kaldığını, adaletin yok edildiğini düşünen her İzmirli vatandaşımızı mitingimize davet ediyoruz. O gün İzmir ve Gündoğdu Meydanı Türk bayraklarıyla kırmızı bir gelincik tarlasına dönüşecek. Bunun için tüm İzmirlileri Türk bayraklarını alarak mitingimize katılmaya, yüzbinlerce İzmirli ile tek vücut olmaya, kimsenin açıklayamadığı yolsuzluk fezlekelerini açıklayan, korkmadan halkına iktidarın tüm kirli ilişkilerini anlatan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sesini yükseltmeye davet ediyoruz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber