Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 13:08 Yorum: 0

CHP’nin kurultay otobüsünde yaşanan taciz olayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyesinin kurultay otobüsünde küçük yaştaki...

CHP’nin kurultay otobüsünde yaşanan taciz olayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyesinin kurultay otobüsünde küçük yaştaki bir erkek çocuğuna uyguladığı taciz olayıyla ilgili olarak "Eğer bu suçlu Cumhuriyet Halk Parti'sinin içindeyse kanun gereğini yapar, kanunun yapmadığı yerde biz gereğini mutlaka yaparız" dedi.

CHP kurultayı için Kuşadası'ndan Ankara'ya giden partilileri taşıyan otobüste 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna sarkıntılık ettiği iddiasıyla aranan ve kaçmaya çalışırken yakalanan CHP Kuşadası ilçe yöneticisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Konuya ilişkin görüşlerini belirten CHP Afyonkarahisar İl başkanı Kemal Demirkırkan, istismarı yapan kim olarsa olsun cezasını çekmesi gerektiğini bildirdi. Demirkırkan, "İnsanlığın dini, dili, ırkı ve partisi yoktur. Eğer bir istismar varsa bu bizim partimizin içinden de herhangi bir partiden de geliyorsa mutlaka cezasını çekmelidir. Biz diyoruz ki kim olursa olsun, nerenin mensubu olursa olsun kadına şiddet uygulayan, çocuk istismarı yapanlar cezasını çeksin. Bizim özellikle son dönemde gördüğümüz bunun çok yaşandığı kurumların adının temize çıkartılmaya çalışılmasından şikayetçiyiz. Bir suçlu varsa herkes suçunu çekmelidir. Eğer bu suçlu Cumhuriyet Halk Parti'sinin içindeyse kanun gereğini yapar, kanunun yapmadığı yerde biz gereğini mutlaka yaparız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber