Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 16:39 Yorum: 0

CHP’nin kuruluşunun 93’üncü yılı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 93. yıl dönümü kutlandı.

CHP’nin kuruluşunun 93’üncü yılı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 93. yıl dönümü kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen kutlamaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk ve partililer katıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törende konuşma yapan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP'nin dünyada eşi ve benzeri az bulunan bir siyasi parti olduğunu söyledi. Tüzün, "1950'den beri tek başına iktidara gelemeyişinin, gelmediği halde bunca sahiplenmenin farklı bir anlamı ve önemi var. Bütün olumsuzluklara rağmen CHP'liyim diyebilmek, CHP'li olabilmek işte bu inanç doğrultusunda onun iktidara gelebilme adına mücadele vermeniz gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan örnek bir davranıştır. Bu davranışı hayata geçirdiğinizden dolayı tüm Bilecik CHP örgütüne, ve CHP'ye oy veren vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kutlamalar, CHP Bilecik il teşkailanının binasında devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber