Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2014 - 19:48 Yorum: 0

Çiçekçilerde "Öğretmenler Günü" mesaisi

SİİRT (AA) - Siirt'te çiçekçiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi son hazırlıklarını tamamladı.Öğretmenlere sevgisini belirtmek isteyen herkesin çiçekçileri tercih ettiğini belirten...

Çiçekçilerde 'Öğretmenler Günü' mesaisi

SİİRT (AA) - Siirt'te çiçekçiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Öğretmenlere sevgisini belirtmek isteyen herkesin çiçekçileri tercih ettiğini belirten çiçekçilerden Hürriyet Ekiz, satışlarında büyük artış yaşandığını ve siparişleri yetiştirmek için gece geç saatlere kadar çalıştığını söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde en çok tercih kırmızı gülün tercih edildiğini ifade eden Ekiz, şöyle dedi:

"Öğretmenler Günü bizler için de çok önemli. Bu nedenle en anlamlı mesleği icra eden ve toplumu yetiştiren öğretmenlerimizin bu özel gününde fiyatlarımızda herhangi bir artış yapmadık. Her zaman olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimize sevgisini belirtmek isteyenlerin çoğu kırmızı gülü tercih ediyor. Gülün yanında açelya, şebboy, lilyum, kazablanka ve kasımpatı gibi tercih edilen diğer çiçek çeşitlerimizi de hazır bulunduruyoruz."

Satışlardan memnun olduklarını dile getiren Ekiz, herkesin maddi durumuna göre çiçek çeşitlerinin bulunduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber