Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mayıs 2016 - 09:59 Yorum: 0

Çiçeklidede Ortaokulu Öğretmenleri İtalya’da Kursa Katılacak

Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu öğretmenleri Erasmus AB Okul eğitimi personel hareketliliği proje çalışması kapsamında 7-14 Mayıs tarihleri arasında...

Çiçeklidede Ortaokulu Öğretmenleri İtalya’da Kursa Katılacak

Çiçeklidede Özel İdare Ortaokulu öğretmenleri Erasmus AB Okul eğitimi personel hareketliliği proje çalışması kapsamında 7-14 Mayıs tarihleri arasında İtalya'nın Floransa kentine gidecek.

Okul Müdürü İlyas Şen, "Farklılığın farkına etkili iletişim ile varabilirim" adlı projemiz kapsamında ön çalışma olarak hazırladığımız öğrenciler arası çatışmaları tespit etme anketi uygulandı. Anketimize öğrenci, veli, öğretmen, hizmetli ve yöneticilerimizin katılımı sağlandı. Çalışma yönetimi, duygusal okuryazarlık ve akran arabuluculuğu konularını kapsayan projemiz ile okulumuzdan 8 öğretmen İtalya'nın Floransa kentinde bir haftalık kursa katılacaklar. Öğretmenlerimiz bu kurs sayesinde öğrenci-öğrenci, öğrenci-öğretmen arasında yaşanan çatışmaları farklı ve yeni çözüm yöntemleri ile çözme tekniklerini öğrenip daha olumlu bir sınıf ve okul ortamı oluşturacaklardır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber