Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Ekim 2016 - 14:23 Yorum: 0

Çiftçilerin sorunu ’Yeşil Masa’ ile çözülecek

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde hizmete açılan "Yeşil Masa" uygulaması ile çiftçilerin sorunlarına anında çözüm bulunacak.

Çiftçilerin sorunu ’Yeşil Masa’ ile çözülecek

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde hizmete açılan "Yeşil Masa" uygulaması ile çiftçilerin sorunlarına anında çözüm bulunacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hizmete konulan "Yeşil Masa" uygulaması, Kayseri'de de hayata geçirildi. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Yeşil Masa" uygulaması, 3 personel ile hizmete başladı. Uygulama hakkında bilgi veren İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Kayacan, "Yeşil Masa uygulamamıza başlamış bulunmaktayız. Bakanlığımız tarafından tüm illerde uygulamaya konulan yeşil masa uygulamasında Kayseri Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladık. Yeşil masa uygulaması ile gerek web adresimiz gerekse telefon numaralarımız ile arkadaşlarımızın da yerleşim yerinde görüleceği gibi dışarıdan gelen vatandaşımızın her türlü dilek, temenni, şikayet ve işlemlerinin yürütülmesi için yeşil masa uygulaması başlamış bulunmaktadır. Özellikle il müdürlüğümüzü tanımayan veya dışarıdan ilk defa gelen arkadaşlarımız için çok verimli olduğunu görmekteyiz." ifadelerini kullandı.

"Çiftçilerimizin sorunları hızlı şekilde çözülecek"

Kayacan, "Vatandaşlarımızın hem sorunları çözülmekte hem de gerek olduğu takdirde şikayetlerini dinlemekteyiz. Bununla ilgili olarak 3 tane personelimizi burada görevlendirdik. Arkadaşlarımızın bilgisayarları ve sistemleri hazır durumdadır. Yapılan her iş ve işlemler burada kayıt altına alınmaktadır. Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda da buradaki işlemlerimiz günlük olarak sistem üzerinden bakanlığımıza ulaştırılmaktadır. Aynı şekilde bu birimimiz Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına iletilen şikayetleri de değerlendirerek ilgili şube müdürü, müdür yardımcısına ulaştırılarak gerekli sorunların çözülmesi için çalışmaları yürütmekteler. Yine aynı şekilde burada alınan sıkıntılar ilçe müdürlüklerimize iletilmektedir. Kısaca vatandaşımızı her türlü iş ve işlemleri yeşil masa tarafından yürütülerek zaman kaybetmeden işlemlerin çözülmesini sağlamaktayız." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber