Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 04 Temmuz 2020 - 15:23 Yorum: 0

Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

Merzifon Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aktaş, geçen yıl dolu ve sel felaketiyle çiftçinin büyük yara aldığını, bu yıl da beklenen yağmurların...

Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

Merzifon Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aktaş, geçen yıl dolu ve sel felaketiyle çiftçinin büyük yara aldığını, bu yıl da beklenen yağmurların çok geç gelmesiyle birçok ürünün tarlada kuruduğunu söyledi.

Video konferans sistemi üzerinden yapılan görüşmede Merzifon Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aktaş, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şinasi Şemsi Bayraktar'a ilçedeki çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini anlattı.

Aktaş geçen yıl dolu ve sel felaketiyle çiftçinin büyük yara aldığını, bu yıl da beklenen yağmurların çok geç gelmesiyle birçok ürünün tarlada kuruduğunu ifade etti.

Çiftçilerin, ayçiçek desteklerinin henüz yatmamasından dolayı mağduriyet yaşadığını aktaran Aktaş, odanın faaliyetleriyle ilgili de detaylı bilgiler verdi.

Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber