Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Nisan 2022 - 15:23 Yorum: 0

Çiğli Belediyespor 3. Lig’e kenetlendi

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup'ta fırtına gibi bir sezon geçirerek şampiyon olan Çiğli Belediyespor, 18-22 Nisan tarihleri arasında Burdur'da başlayacak...

Çiğli Belediyespor 3. Lig’e kenetlendi

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup'ta fırtına gibi bir sezon geçirerek şampiyon olan Çiğli Belediyespor, 18-22 Nisan tarihleri arasında Burdur'da başlayacak bölge finalleri hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Tek devreli lig usulü gerçekleştirilecek Play-Off maçlarının ilkini 18 Nisan Pazartesi günü Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Belediye Bolvadin Termal Spor ile oynayacak olan Çiğli Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Çiğli Belediyespor Yönetim Kurulu son antrenmanı tesislerde takip ederek takıma moral verdi. Grup finallerinin ikinci müsabakasını 22 Nisan Cuma günü Aydın temsilcisi Efeler Spor ile oynayacak kırmızı-siyahlılar, kendisi gibi gruplarını zirvede tamamlayan iki rakibini geride bırakarak 2012 yılında kıl payı kaçırdığı 3. Lig'e deneyimli teknik direktör İmam Aydemir yönetiminde "Merhaba" demeye hazırlanıyor.

Başkan Gümrükçü: "Çiğli tek yürek"

Çiğli Belediyespor'un bu yıl 3. Lig hedefine ulaşacağına inandığını ifade eden Başkan Gümrükçü, "Çok güzel bir sezon geçirdik. 16 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile grubumuzu şampiyon tamamladık. Bu güzel sezonu Burdur'da 3. Lig ile taçlandıracağımıza canı gönülden inanıyorum. Takımımızın antrenmanını ziyaret ederek destek ziyaretinde bulunduk. Taraftarlarımız her zaman yanımızdaydı. Burdur'da da omuz omuza vererek hayalini kurduğumuz 3. Lig'e hep birlikte merhaba diyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber