Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 13:28 Yorum: 0

Çığlı Şehitleri Kocatepe Camii’nde Uğurlanıyor

Türkiye-Irak sınırındaki Çığlı Üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin ile çatışma...

Çığlı Şehitleri Kocatepe Camii’nde Uğurlanıyor

Türkiye-Irak sınırındaki Çığlı Üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin ile çatışma noktasına desteğe giden helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Burak Bikebahşi için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılınacak.

Şehit Üsteğmen Bikebahşi ve şehit Astsubay Üstçavuş Şahin için öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazına şehitlerin yakınları ile silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitler kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber