Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Temmuz 2019 - 11:33 Yorum: 0

Çiğli’de mesai Uğur Mumcu Mahallesi’nde başladı

Çiğli Belediyesi, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mesailerine Uğur Mumcu ve İnönü Mahallesi ile...

Çiğli’de mesai Uğur Mumcu Mahallesi’nde başladı

Çiğli Belediyesi, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mesailerine Uğur Mumcu ve İnönü Mahallesi ile devam etti.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediyenin ilgili müdürleri ile saat 06.30'da Uğur Mumcu Mahallesi'nde işlerine gitmek üzere duraklarda bekleyen vatandaşlarla selamlaşarak başladı.

Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen ve yerinde görerek inceleyen Başkan Gümrükçü, eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli talimatları verdi ve öncelikli sorunların çözülmesi için çalışmaları başlattı. Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık'ın katılımıyla mahalle esnafları ziyaret edildi. Daha sonra yapımı devam eden park ve yol yapım çalışmalarını kontrol eden Başkan Gümrükçü, hizmete girmek için gün sayan Uğur Mumcu Semt Merkezi'ne de giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çiğli’de mesai Uğur Mumcu Mahallesi’nde başladı

Çiğli’de mesai Uğur Mumcu Mahallesi’nde başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber