Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 19:53 Yorum: 0

Cihan: “Biz kazandıkça tabi ki rakiplerinde kaybetmesi gerekiyor”

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Ümraniyespor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Ümit ediyorum biz kazandıkça tabi ki rakiplerinde kaybetmesi...

Cihan: “Biz kazandıkça tabi ki rakiplerinde kaybetmesi gerekiyor”

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Ümraniyespor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Ümit ediyorum biz kazandıkça tabi ki rakiplerinde kaybetmesi gerekiyor sıralamadaki yerimiz bakımından" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Denizlispor sahasında ağırladığı Ümraniyespor'u 2-0 yenerek sahadan galibiyet ile ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Cihan, karşılaşmada rakiplerine fazla pozisyon vermediklerini ve oyuna sonradan giren oyuncuların galibiyette katkılarının büyük olduğunu aktardı. Cihan açıklamasında şunları söyledi:

"Bizim için 1 puanın dahi sevindirici olmadığı bir karşılaşmaydı. Yüksek konsantre ve arzu ile galip gelmek için oynadığımız bir karşılaşmaydı. Maçı oynarken hem fiziksel olarak yani yorulmadan 90 dakika mücadele etmek hem de zihinsel olarak maçta kalmak çok önemliydi. Rakibe pozisyon vermemiz gerekiyordu. Maç öncesi rakibimizi analiz ettiğimizde oldukça değişken oynayan ve top becerileri yüksek oyunculardan kurulu bir takımdı dolayısıyla rakibimize de bu manada fazla pozisyon vermediğimizi düşünüyoruz. Giren oyuncuların da katkısının çok iyi olduğu inancındayız. Dolayısı ile müsabakayı kazandığımız için çok mutluyuz. Bir sonraki müsabaka bizim için çok önemli. Şimdi oturup buna iyi hazırlanmak gerekiyor. Ümit ediyorum biz kazandıkça tabi ki rakiplerin de kaybetmesi gerekiyor sıralamadaki yerimiz bakımından. Bunun için çalışacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber