Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

Cihanbeyli’ye 500 adet yeni çöp konteyneri

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına yerleştirilmek üzere 500 adet yeni çöp konteyneri aldı.

Cihanbeyli’ye 500 adet yeni çöp konteyneri

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına yerleştirilmek üzere 500 adet yeni çöp konteyneri aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, halk sağlığını ön planda tutarak ilçe genelinde çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bu amaçla ilçeye 500 yeni çöp konteyneri kazandırdıklarını ifade eden Başkan Kale, bunların farklı noktalara dağıtımının yapılacağını kaydetti. İlçenin muhtelif yerlerinde, zamanla kirlenen çöp konteynerlerinin temizliğine de önem verdiklerini ifade eden Kale, özellikle yaz mevsimi süresince yoğun ve aralıksız olarak sürdürülen ilaçlama çalışmalarının yanı sıra çöp konteynerleri ve çöp kamyonu kasalarının temizliğine de azami dikkat edildiğini ifade etti. Başkan Kale, sinek, sivrisinek gibi haşeratla mücadele etmek amacıyla düzenli olarak yapılan çalışmaların hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması ile birlikte artış olduğunu vurguladı. Başkan Kale, "Biz bu çalışmalarımızı yürütürken, halkımızdan tek isteğimiz çöplerini yere değil çöp konteynerlerinin içerisine atmalarıdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber