Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Eylül 2016 - 16:34 Yorum: 0

Cihat Arslan: "FETÖ, DAEŞ, PKK kim varsa Allah belasını versin"

Akhisar Belediyespor'dan sürpriz bir şekilde ayrılan Teknik Direktör Cihat Arslan, kulübüyle yollarının ayrılmasını FETÖ'ye bağlayanlara sert tepki...

Cihat Arslan: 'FETÖ, DAEŞ, PKK kim varsa Allah belasını versin'

Akhisar Belediyespor'dan sürpriz bir şekilde ayrılan Teknik Direktör Cihat Arslan, kulübüyle yollarının ayrılmasını FETÖ'ye bağlayanlara sert tepki gösterdi. Arslan, "Bu milletin üzerine kurşun sıkan FETÖ, DAEŞ, PKK kim varsa Allah belasını versin. Kim halkın seçtiği Cumhurbaşkanına ve demokrasiye karşı çıkıyorsa Allah belasını versin" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonuna Kayserispor deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor, Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırmıştı. Başarılı teknik adam, ayrılığını FETÖ ile ilişkilendirenlere sert çıktı. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) özel açıklamalarda bulunan Arslan, ayrılığının yönetim ile yaşadığı sorundan kaynaklandığı belirterek, "FETÖ ile herhangi bir bağlantım bulunmuyor. Yönetimle sportif anlamda fikir ve hedef olarak ters düştüğümüz için ayrılık kararı aldık. Ben takımımın başarısını ve kendi kariyerimi düşünmek zorundaydım. Yönetim ile yaptığımız görüşmelerde "takıma inanmıyorsanız o zaman bırakın" şeklinde bir cümle geçti. Ben de takımıma değil, yönetim kurulunun bana inanmadığını düşündüm ve karşılıklı olarak dostane duygularla, görüşerek, öpüşerek, gözlerimizden yaşlar boşalarak ayrıldık" dedi.

"Bana, kulübüme ve futbol kamuoyuna büyük hakarettir"

Ayrılığını FETÖ ile ilişkilendirenlere sert tepki gösteren Arslan, "Ben spor adamıyım. Ben idealleri olan ve ileride hedefinde milli takımlar olan bir teknik direktör olarak, geçmişinde her takımda başarılı olan bir spor adamı olarak bunu söylüyorum. FETÖ adlı terör örgütüyle benim kulübümden ayrılmamın bağdaştırılması bana, kulübüme ve futbol kamuoyuna yönelik büyük bir hakarettir. Bu yüzden bu tür dedikoduları kale almıyorum" dedi.

"Bu tür dedikodular deli saçması şeylerdir"

Galatasaray'ın eski futbolcularından Mustafa Kocabey'in bir röportajındaki, "Hakan Şükür özellikle futbolu bırakıp milletvekili olduktan sonra takımlara antrenör gönderme yetkisine sahipti. Benim anlayamadığım olayların başında yer alır. Hamza Hamzaoğlu'nu önce Eyüp'e, ardından da Akhisar'a göndermiştir. Asıl komik olan Hamzaoğlu'nun bıraktığı takımları Cihat Arslan'ın devralmasıdır" şeklindeki ifadelerinin hatırlatılması üzerine başarılı çalıştırıcı, "Hamza hoca benim çok eski bir dostum. Kendisini çok seviyorum. Türkiye'de 3 kupa kazanmış ender hocalardan biridir kendisi. Bu tür dedikodular deli saçması şeylerdir. Ben 10 tane takım çalıştırdım. Hamza Hoca'dan sonra bir kulüpte çalışmışım. Üstelik Hamza Hoca Akhisar'dan ayrıldığında milli takıma gitmişti. Bende Akhisar'a Roberto Carlos'un ardından takımın başına getirildim. Bu bana değil, Akhisarspor yönetimine büyük hakarettir" diye konuştu.

"Pes etmeye niyetim yok"

Akhisar Belediyespor'dan ayrıldıktan sonra 5-6 hafta ağabeyi Kazım Arslan'ın Belediye Başkanlığını yürüttüğü, doğup büyüdüğü memleketi Balıkesir'in Gömeç ilçesinde istirahat edeceğini belirten Cihat Arslan, "Bundan sonra da kariyerimi sürdüreceğim bir takımla anlaşacağım. Benim amacım çalıştıracağım bir takımı UEFA'ya götürebilmek ve kendimi de milli takımlara yükseltebilmek olacaktır. Ben bunu da başarabileceğimi biliyorum. Benim Türk gençlerini ve Türk çocuklarına yönelik projelerim var ve bunları da hayata geçireceğim. Hayatım mücadeleyle geçti ve benim de bundan sonra hiçbir şekilde pes etmeye de niyetim yok" dedi.

"FETÖ, DAEŞ, PKK kim varsa Allah belasını versin"

Türk halkının tarihinde çok büyük kahramanlıkların olduğunu belirten Cihat Arslan, "Türk Milleti 15 Temmuz'da FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimine karşı gösterdiği kahraman duruşuyla bir kez daha göstermiştir. Ben de bu milletin bir ferdi olarak bu ülkenin birliği ve bütünlüğü adına kendi canımı bile gerektiğinde feda edebilirim. Allah'ın izniyle bu vatan hiçbir zaman bölünmeyecek ve bizler de bu vatanın bölünmemesi için üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Bu milletin üzerine kurşun sıkan FETÖ, DAEŞ, PKK kim varsa Allah belasını versin. Kim halkın seçtiği Cumhurbaşkanına ve demokrasiye karşı çıkıyorsa Allah belasını versin. Bu mübarek millete kurşun sıkılmaz" şeklinde konuştu.

Cihat Arslan yaptığı açıklamada, hiç kimseye maddi veya manevi borcunun olmadığını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber