Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

"Cihat Aşkın'ın küçük arkadaşları" Afyonkarahisar'da konser verdi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ile Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA)...

'Cihat Aşkın'ın küçük arkadaşları' Afyonkarahisar'da konser verdi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ile Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları (CAKA) Konseri" verildi.

AKÜ'den yapılan açıklamaya göre, konser Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Devlet Konservatuvarı binası içerisinde yer alan sahneli derslikte gerçekleştirildi.

Dünyaca ünlü, Türk keman virtüözü Cihat Aşkın tarafından kurulan CAKA adlı keman eğitimi projesi kapsamında Afyon CAKA eğitmenleri Uğur Türkmen, Gonca Yerlikaya ve Filiz Yıldız tarafından eğitilen 22 öğrenci yerli ve yabancı pek çok bestecinin eserlerini seslendirdiler. Fakı Can Yürük de öğrencilere piyanoda eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber