Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Mayıs 2022 - 12:58 Yorum: 0

Çikolata ve cafe konseptiyle yerelden ulusala yayılacak

Uğur Entegre Gıda bünyesinde hizmet veren Chocolate 333, çikolata, pasta ve cafe konseptini bir arada sunan zincir şubeleriyle İzmir'den Türkiye'ye yayılacak.

Çikolata ve cafe konseptiyle yerelden ulusala yayılacak

Uğur Entegre Gıda bünyesinde hizmet veren Chocolate 333, çikolata, pasta ve cafe konseptini bir arada sunan zincir şubeleriyle İzmir'den Türkiye'ye yayılacak.

Nazilli, Kuşadası, Balçova ve Buca şubeleriyle hizmet veren Chocolate 333, Belçika çikolatasından üretilen tatlı ve çikolata çeşitleri, dondurma, pasta, makaron, kruvasan, sandviç çeşitleri ve dünya kahveleriyle konuklarını ağırlıyor.

İzmir'den Türkiye'ye açılmak istediklerini belirten Uğur Entegre Gıda Kurumsal İletişim Uzmanı Koralp Selçuk, Chocolate 333 lezzetlerini son olarak, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Buca'da beğeniye sunduklarını söyledi.

Yüzde 100 Belçika çikolatası

Tüm ürünlerin deneyimli şefler tarafından el emeği ile üretildiğini, hijyen, kalite ve sunuma da özen gösterdiklerini dile getiren Selçuk, "Nazilli'deki üretim tesislerimizde bulunan çikolata mutfağımızda yüzde 100 Belçika çikolatası kullanarak hazırlanan ürünlerimiz çok beğeniliyor. Çikolata konseptine önem veriyoruz. Özel günler için ve kurumsal firmalara yönelik hediyelik çikolata çeşitlerimiz bulunuyor. Buca'da merkezi konumdaki şubemizde aynı anda 75 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Öğrenciler için de rahatça ders çalışabilmeleri için prizli masalar ve internet hizmeti de sunuyoruz" dedi.

Yeni şubeler yolda

Chocolate 333 markasıyla İzmir'den Türkiye geneli için şubeleşme atağını sürdüreceklerini kaydeden Koralp Selçuk, şunları söyledi: "İzmir, Ege Bölgesi için önemli bir merkez konumunda. İzmir'de yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çünkü burası, Ege ve ulusal çaptaki hedeflerimiz için değerli bir atılım imkanı sunuyor. Buca ve önümüzdeki dönemde gelecek Bostanlı şubelerimiz ile İzmir'in tanınmış ve sevilen markaları arasında yer almak istiyoruz. Ayrıntılı bilgi için chocolate333.com.tr web sitemizi ve chocolate333cafe Instagram sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber