Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Çıldırlı futbolcu haftanın oyuncusu seçildi

Arı Sporun genç ve yetenekli futbolcusu Cem Kılınç, Ardahan 1.Amatör Ligi'nde oynanan Arı Spor-Senemoğlu Spor maçı sonrasında taraftarlarca haftanın...

Çıldırlı futbolcu haftanın oyuncusu seçildi

Arı Sporun genç ve yetenekli futbolcusu Cem Kılınç, Ardahan 1.Amatör Ligi'nde oynanan Arı Spor-Senemoğlu Spor maçı sonrasında taraftarlarca haftanın oyuncusu seçildi.

Ardahan 1. Amatör Ligi oynanan 1. hafta maçları ile başladı. Karşılaşmalar son derece çekişmeli geçerken, oyuncularda taraftarlarını sergiledikleri performaslarla heyecanlandırma başladı.

Arı Sporun Çıldırlı genç ve yetenekli futbolcusu Cem Kılınç, Ardahan 1.Amatör Ligi'nde oynanan 1. hafta maçı sonrasında, müsabakayı izleyenler tarafından haftanın oyuncusu seçildi. Cem Kılınç, Senemoğlu maçında ortaya koyduğu üstün gayret ve performans sonrası, Arıspor'un resmi internet sitesinde taraftarlar aracılığıyla futbolcu hakkında yapılan olumlu yorumlar ve gelen mailler üzerine haftanın oyuncusu seçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber