Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Eylül 2014 - 12:06 Yorum: 0

Cim Bom 3 puan peşinde

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında yarın İngiliz ekibi Arsenal'le karşı karşıya gelecek.

Cim Bom 3 puan peşinde

Gruptaki ilk maçında evinde Belçika mümessili Anderlecht'le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü fakat uzatma dakikasında bularak, yenilgiden son anda kurtulan Galatasaray, zorlu Arsenal deplasmanından puan çıkarmaya çalışacak.

İlk maçında Borussia Dortmund'la Almanya'da karşı karşıya gelen ve 2-0 yenik bulunan Arsenal ise kendi seyircisi önünde kazanarak, gruptaki iddiasını korumaya çalışacak.

Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak olan Arsenal-Galatasaray müsabakasını, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek.

Sarı-kırmızılı ekibin bulunduğu D Grubu'nda ikinci hafta maçları öncesi puan vaziyeti şöyle:

 TAKIM   O   G   B   M   A   Y   Puan 1-Borussia Dortmund   1   1   -   -   2   -     3   2-Galatasaray   1   -   1   -   1   1     1  3-Anderlecht  1   -   1   -   1   1     1  4-Arsenal   1   -   -   1   -   2     0

Prandelli ile Avrupa'da ikinci maç

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımıyla Avrupa kupalarındaki ikinci maçına çıkacak.

İtalyan çalıştırıcı idaresinde 1 TFF Süper Kupa ve 4 lig maçı oynayan 'Cim Bom', UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci sınavını Arsenal'a karşı verecek. 

Gruptaki ilk maçta Anderlecht ile 1-1 berabere kalınması nedeniyle Prandelli yönetiminde 'Devler Ligi'ne fazla fazla iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray, bu zorlu deplasmanda iyi bir netice arayacak.

Avrupa kupalarında 257. maç

Galatasaray, yarın Arsenal karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 257. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 152, ismi daha evvela UEFA Kupası bulunan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 defa olmak üzere, yekün 256 maç yaptı.

Avrupa kupalarındaki en muvaffakiyetli Türk takımı şekilde dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 256 maçta 97 galibiyet ve 92 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere yekün 358 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 369 gol gördü.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber