Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:48 Yorum: 0

Çin, İzmir'de başkonsolosluk açtı

İZMİR (AA) - Çin, Türkiye'deki ikinci başkonsolosluğunu İzmir'de açtı.İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çin'in İzmir Başkonsolosu Su Gaochao, Büyükşehir...

Çin, İzmir'de başkonsolosluk açtı

İZMİR (AA) - Çin, Türkiye'deki ikinci başkonsolosluğunu İzmir'de açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çin'in İzmir Başkonsolosu Su Gaochao, Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti. 

Su, ziyaretinde Çin ve İzmir ilişkilerinin gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çinli girişimci ve sanayicilere İzmir’i tanıtacağını ve bu sayede kentin ekonomisine katkıda bulunabileceklerini bildirdi.

Çin'in İzmir'de başkonsolosluk açmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaoğlu, Su Gaochao'ya görevinde başarılar diledi.

Kocaoğlu, Ankara'daki büyükelçiliğe ek olarak İstanbul'da bir başkonsolosluğu olan Çin Halk Cumhuriyeti'nin, böylece Türkiye'deki ikinci başkonsolosluğunu İzmir'e açmış olduğunu kaydetti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber