Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Kasım 2014 - 17:38 Yorum: 0

Çınarcık Kent Konseyi ilk toplantısını yaptı

YALOVA (AA) - Çınarcık ilçesinde yeni kurulan Kent Konseyinin ilk genel kurul toplantısı yapıldı.Konsey Başkanı Turhan Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konseyin kurulmasıyla ilçede...

Çınarcık Kent Konseyi ilk toplantısını yaptı

YALOVA (AA) - Çınarcık ilçesinde yeni kurulan Kent Konseyinin ilk genel kurul toplantısı yapıldı.

Konsey Başkanı Turhan Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konseyin kurulmasıyla ilçede hizmet anlayışını artıracaklarını söyledi.

Kent Konseyi Yönetmeliğinin, halka ve ilçeye hitap ettiğini belirten Çam, şöyle konuştu:

"Kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan kent konseylerinin çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir. Bunları Çınarcık'ta başaracağız."

Çınarcık'ta 15 yıldır kapalı durumda olan kütüphanenin yeniden hizmete sunulacağını aktaran Çam, "İlçemizde geriye giden kütüphane algısını tekrar aşılayacağız. Kütüphanemizi yenilerken maddi desteği Çınarcık Belediyesinden alıyoruz. Barkod sistemiyle öğrencilerimiz kitapları evlerine götürebilecek" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber