Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Eylül 2020 - 14:58 Yorum: 0

Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı

Manisa'nın Soma ilçesinde 24 Ağustos tarihinde kaldırımda çocuğunu beklerken çatışmanın ortasında kalan ve hayatını kaybeden 1 kişinin katil zanlısı...

Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı

Manisa'nın Soma ilçesinde 24 Ağustos tarihinde kaldırımda çocuğunu beklerken çatışmanın ortasında kalan ve hayatını kaybeden 1 kişinin katil zanlısı olduğu belirtilen M.Ö. isimli şahıs, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde saklandığı evde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Osmaneli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Manisa'nın Soma ilçesinde 24 Ağustos günü Mustafa Topçu Sokak'ta bulunan mekanlara ateş açması sonuncunda A.O. ve G.D.'nin yaralanmasına B.A.'nın da ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen M.Ö.'nün (20), Osmaneli ilçesi Haceloğlu Mahallesine geldiğini öğrendi. M.Ö.'nün Osmaneli'de olduğu ihbarını alan polis ekipleri şahsın kaldığı evi tespit etti. Ekiplerin eve yaptığı operasyon sonuncunda M.Ö ile evde bulunan İ.D. ve M.E.D. polis ekiplerince yakalandı. Evde yapılan aramada M.Ö.'nün olayda kulanmış olabileceği düşünülen 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mermi ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı

Cinayet zanlısı saklandığı evde kıskıvrak yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber