Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mayıs 2016 - 15:13 Yorum: 0

Çinaz: "Büyük Bir Darbe Aldık"

Bursaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Şamil Çinaz, sezonun bekledikleri gibi geçmediğini belirterek, "Beklentilerin altında kaldık. Bunun takım ve camia...

Çinaz: 'Büyük Bir Darbe Aldık'

Bursaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Şamil Çinaz, sezonun bekledikleri gibi geçmediğini belirterek, "Beklentilerin altında kaldık. Bunun takım ve camia olarak farkındayız. Akhisar maçında büyük bir darbe aldık. Eğer o maçı kazansaydık belki yukarıya doğru şansımız olacaktı" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün sponsorlarından Erikli'nin imza günü etkinliğine katılan tecrübeli stoper Şamil Çinaz, etkinliğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sezonun bekledikleri gibi geçmediğini ifade eden Çinaz, "Beklentilerin altında kaldık. Bunun takım ve camia olarak farkındayız. Derslerimizi çıkarıp, seneye daha iyi ve layık olan yerlere getirecek bir Bursaspor izletmeye gayret edeceğiz" dedi.

"BÜYÜK BİR DARBE ALDIK"

Avrupa Kupaları'na katılma hedeflerinden Akhisar Belediyespor yenilgisi ile uzaklaştıklarını ifade eden deneyimli oyuncu, "Büyük bir darbe aldık. Eğer o maçı kazansaydık belki yukarıya doğru şansımız olacaktı. İstediğimiz sonucu alamayınca sonuçlar da eksik kaldı" dedi.

"GENÇ ARKADAŞLARIN BİRAZ ZAMANA İHTİYACI VAR"

Son haftalarda forma şansı bulan genç isimlerin performansını da değerlendiren Şamil Çinaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Genç arkadaşların biraz zamana ihtiyacı var ama idmanda olsun maçlarda olsun yüksek bir özveri ile oynuyorlar. Takım olarak hepimiz birlikte onlara yardımcı olarak çok çok daha iyi yerlere gelecekler."

HARUN: "BU SENEKİ DURUMUMUZDAN MUTLU DEĞİLİZ"

Milli kaleci Harun Tekin ise organizasyondan keyif aldıklarını belirterek, "Taraftarlarımız da geldi. Herkesin kulübümüze bir katkısı oldu. Böyle organizasyonların olması bizi mutlu ediyor" dedi.

Sezon değerlendirmesini de yapan Harun, "İstediğimiz gibi geçmedi. Biz de bu seneki durumumuzdan mutlu değiliz. Artık son iki maçımız kaldı. En iyi şekilde iki maçımızı tamamlayıp, bu seneyi de unutup, önümüzdeki sezona odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber