Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ekim 2017 - 00:13 Yorum: 0

Çine’de emekli polis intihar etti

Aydın'ın Çine ilçesinde bir süre önce emekli olduğu öğrenilen polis memuru av tüfeği ile intihar etti.

Çine’de emekli polis intihar etti

Aydın'ın Çine ilçesinde bir süre önce emekli olduğu öğrenilen polis memuru av tüfeği ile intihar etti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 56 yaşındaki emekli polis memurunun eşinden ayrıldığı ve rahatsız olan babası ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Olay akşam saatlerinde Çine Yeni Mahalle 353 Sokaktaki evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eşinden ayrıldığı için 353 sokaktaki evinde yaşlı babası ile birlikte yaşayan K.A. isimli emekli polis memuru akşam saatlerinde kendi odasına geçti. Bir süredir bunalımda olduğu belirtilen K.A.'nın odasından silah sesi gelmesi üzerine durumu komşulara bildirerek yardım isteyen babası K.A.'nın çığlıkları üzerine eve gelen polis ekipler emekli meslektaşlarının cansız bedeni ile karşılaştı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda evde olay yeri ekiplerince çalışma yapılırken, K.A.'nın cesedi otopsi için Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Çine’de emekli polis intihar etti

Çine’de emekli polis intihar etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber