Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Eylül 2018 - 17:48 Yorum: 0

Cinnet zanlısı tutuklandı

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün akşam cinnet getirerek kayınvalidesini silahla vurarak öldüren, dini nikahlı eşini ve 2 üvey oğlunu ise yaralayan zanlı...

Cinnet zanlısı tutuklandı

Trabzon'un Maçka ilçesinde dün akşam cinnet getirerek kayınvalidesini silahla vurarak öldüren, dini nikahlı eşini ve 2 üvey oğlunu ise yaralayan zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Turan Ç., dini nikahlı eşinin annesinin Maçka ilçesinin Yenicami Mahallesi'ndeki evine gelerek burada kayınvalidesi Bedriye Kargı (68) ve dini nikahlı eşi Hediye Kargı (40) ile tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Turan Ç., tabanca ile önce kayınvalidesini başından silahla vurarak ağır yaralarken eşi ve üvey oğulları Batuhan Atilla Bülbül (18) ve Berkay Bülbül'ü (17) ise silahla vurarak kaçmıştı. Yaralılar KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Bedriye Kargı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olay sonrası kaçan Turan Ç., Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber