Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası17:37 ASO’da TOBB Şikago Ticaret Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirild...17:36 Vali Çiçek’den Develi’ye ziyaret17:35 Eskişehir’de yaban hayvanlarına havadan kuduz aşılaması yapıldı
Türkiye 30 Haziran 2015 - 08:31 Yorum: 0

Cinsel istismar davasında şoke eden savunma!

"O kızlar normal öğrenci değil. Biri daha önce bir pazarcının tacizine uğramış, diğerinin ailevi problemleri var"

Cinsel istismar davasında şoke eden savunma!

Sedef Şenkal DEMİR / HT GAZETE

İstanbul’da Çubuklu İlköğretim Okulu’nda iki kız öğrenci, öğretmenlerinin cinsel istismarına maruz kaldı. Hakkında dava açılan ve ağır ceza mahkemesinde yargılanan öğretmen S.Ç.’nin avukatı, mütalaa veren savcının müvekkiline 30 yıl hapis cezası istemesi karşısında “O kızlar normal öğrenci değil. Biri daha önce bir pazarcının tacizine uğramış, diğerinin ailevi problemleri var. Diğer öğretmenlerin de tanık olarak dinlenmesini istiyoruz” dedi. Bu savunmaya mahkeme başkanı da “Ne demek normal değiller” diye tepki gösterdi.

Mahkemeye ulaşan Adli Tıp raporunda ise çocukların ruh sağlıklarının bozulduğu tespit edildi. Sanık avukatının öğretmenlerin tanık olarak dinlenmesi talebini reddeden mahkeme, karar için duruşmayı erteledi.

Dava konusu olay 2009 ve 2011 yıllarında yaşanmıştı. O dönem 10 ve 11 yaşlarında olan iki kız öğrenciyi “Beni öper misin?’ ‘Seni arabamla eve bırakayım” diyerek taciz ettiği, birinin de göğüslerini ellediği ve cep telefonuyla fotoğraflarını çektiği öne sürülen öğretmen S.Ç. hakkında, şikâyet üzerine dava açılmıştı. Sanık öğretmen savunmasında, “İddiaların tamamı hayal ürünü. Çocuklara sevgi gösterdim. Bunun yanlış anlaşıldığını düşünüyorum” demişti. Öğretmen S.Ç.’nin, bir diğer davada da 9 kız öğrenciye daha cinsel istismarda bulunduğu öne sürülüyor. Bu davanın dosyası da mahkemeye ulaştı.

Aynı öğretmen 9 küçük kız öğrenciye daha cinsel istismarda bulunduğu için Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak. 

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber