Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Cinsel istismar suçundan 6 yıl cezası yargıtay tarafından onanan 11 yıllık evli kocanın gözü kapıda

Erken yaşta eşiyle evlendiği için "cinsel istismar" suçundan 6,5 yıl cezası yargıtay tarafından onanan 2 çocuk babası Halil İbrahim Elibol, "6 yıl 8...

Cinsel istismar suçundan 6 yıl cezası yargıtay tarafından onanan 11 yıllık evli kocanın gözü kapıda

Erken yaşta eşiyle evlendiği için "cinsel istismar" suçundan 6,5 yıl cezası yargıtay tarafından onanan 2 çocuk babası Halil İbrahim Elibol, "6 yıl 8 ay hapisle karşı karşıyayım. Bırakın istismarı, eşime bir tokat dahi vurmadım" diyerek yetkililerden yardım talebinde bulundu.

Antalya'da 11 Temmuz 2005 yılında 15 yaşındayken eşi Halil İbrahim Elibol ile dünya evine giren Özge Elibol, eşinin cinsel istismar suçlamasıyla 6.5 yıllık hapis cezasının onanmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BİMER, CİMER, Adalet Bakanlığına mektup yazan Özge Elibol, mağduriyetlerinin giderilmesi istediklerini ifade etti. Ev hanımı olan Elibol eşiyle severek evlendiklerini ve bu evlilikten de 11 ve 3 yaşında iki kızlarının olduğunu belirterek, "Eşim bizi ortada bırakmadı. Tecavüzle aynı kefeye koyulmasını istemiyoruz. Bizi ayırmayın" dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup"

Elibol çifti, Yargıtayın 6 yıl 8 aylık cezayı onaylamasının ardından kaygılarını kaleme alarak Cumhurbaşkanı'na mektup yazdı. Mektuplarında birbirlerini çok sevdiklerini ve ayrı kalmak istemediklerini anlatan Halil İbrahim ve Özge çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

"Eşim bizi ortada bırakmadı"

Evlendikleri dönem kendisinin 15, eşinin ise 23 yaşında olduğunu dile getiren Özge Elibol, eşinin tecavüzcü kefesine konulmamasını isteyerek, "11 senelik evliyiz. Mutlu bir yuvamız var. Bu olay benim ve kızlarımın psikolojisini bozdu, büyük kızım olayları anlayabilecek yaşta. Eşim beni tecavüz edip bırakmadı. Bunu tecavüzcüyle aynı kefeye koyamazlar. 15 yaşında birisiyle 23 yaşında birisinin evlenmesi normal. Aradaki 9 yaş büyük bir fark değil. Suç olabilir ama eşim bizi ortada bırakmadı. Severek evlendik, biz ve bizim gibi ailelerin mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz. 6 yıl 8 ay ceza yemiş durumda. Tecavüzle aynı kefeye koyulmasını istemiyoruz. O zaman küçüktük ama şimdi büyüdük bu göz ardı edilmemeli" diye konuştu.

"Tokat dahi vurmadım"

6 yıl 8 ay cezasının onandığını e-devlet sisteminden öğrendiğini söyleyen Halil İbrahim Elibol ise eşini çok sevdiğini belirterek, babası ve kayınpederleriyle birlikte aynı binada oturduklarını söyledi. Çocuklarının geleceği hakkında endişe duyduğunu belirten Elibol, "Şimdi ben cezaevine gireceğim, peki benim çocuklarımın geleceği ne olacak? Ben eşimi seviyorum, bırakın istismarı, kendisine bir tokat dahi vurmamışım. Biz birbirimizi seven bir aileyiz. Çok sevdiğimiz için kaçarak evlendik. Ailelerimizle de hepimiz aynı binada oturuyoruz. Kayınpederim, babamlar ailecek aynı binadayız ve ben cinsel istismar suçundan 6 yıl 8 ay ceza yiyeceğim. İnanın çok üzücü" şeklinde konuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber