Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Mart 2018 - 19:03 Yorum: 0

Cinsel istismara 37 yıl 6 ay hapis cezası

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Akhoca köyünde 2016 yılının Eylül ayında baldızının kızına cinsel istismarda bulunduğu suçuyla tutuklanan 70 yaşındaki...

Cinsel istismara 37 yıl 6 ay hapis cezası

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Akhoca köyünde 2016 yılının Eylül ayında baldızının kızına cinsel istismarda bulunduğu suçuyla tutuklanan 70 yaşındaki Hikmet P. 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olayda, 16 yaşındaki E.E. ile 5 yıl tehdit ve para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen Hikmet P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konmuştu. İddiaya göre, Akhoca köyünde çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Hikmet P., baldızının kızı olan E.E.'ye cinsel istismarda bulundu. Hikmet P. ilerleyen süreçte de E.E. ile tehdit ve şantajda bulunarak zorla birlikte olmaya devam etti.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Hikmet P. "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından toplam 37 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber