Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Mart 2019 - 11:28 Yorum: 0

CIP Travel Antalyaspor, Avrupa’yı hedefliyor

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor, Avrupa hedefine doğru adım adım ilerliyor.

CIP Travel Antalyaspor, Avrupa’yı hedefliyor

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor, Avrupa hedefine doğru adım adım ilerliyor. CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, kalan 5 maçı da kazanıp Avrupa kupaları hedefine ulaşmak istediklerini söyledi. Haftanın değerlendirmesini yapan Işık, geçtiğimiz hafta oynanan İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak, "Kendi evimizde ve seyircimizin önünde zorlu bir karşılaşma oynadık. İlk yarıda savunma direncimiz, yakaladığımız hızlı hücum fırsatları ve akıllı oyunumuzla 15-7'lik ciddi bir skor avantajı ile soyunma odasına gittik. İkinci devrede, son 8 dakikaya girerken 8 sayılık bir avantaj elde ettik. Bu dakikadan sonra genç ve daha az dakika bulan oyuncularımızı görmek istedim. Maçı 3 farkla, 27-24 kazanmayı bildik. Oyuncularıma bu galibiyet nedeniyle teşekkür ediyor ve onları kutluyorum" dedi.

Artık ligin son haftalarına girildiğini hatırlatan antrenör Fatih Işık, "Önümüzde oynayacağımız 5 maçımız var. Bu karşılaşmaları kazandığımız takdirde Avrupa kupalarına gitmek için çok büyük bir avantajımız olacak. Tabi ki adım adım ilerlemek gerekiyor" diye konuştu.

Bu hafta cumartesi günü saat 13.00'te Ankara'da Maliye Milli Piyango ile karşılaşacaklarını ifade eden Işık, "Bu maçta tek hedefimiz galibiyet. Ankara'da oynayacağımız maçın çok zor olacağını biliyoruz. Hafta boyunca hem kondisyon hem de mental olarak hazırlıklarımızı en üst düzeyde gerçekleştirdik. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Taraftarlara da seslenen Işık, "Yolun sonu Avrupa diye düşünüyoruz. İnşallah bu başarıyı taraftarımıza ve kulübümüze hediye etmek istiyoruz. Özellikle iç sahadaki maçlarımızda desteklerini bekliyoruz. Biz Antalyasporuz, bizi izlemeye devam etsinler" dedi.

CIP Travel Antalyaspor, Avrupa’yı hedefliyor

CIP Travel Antalyaspor, Avrupa’yı hedefliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber