Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Hibe - Proje - Burs 09 Aralık 2013 - 16:08 Yorum: 0

Citroen'den "Destek Mobil Hizmeti"

Citroen müşterileri için özel hazırlanan "Citroen Destek Mobil" uygulaması ile yolda ihtiyaç duyulan tüm hizmetler artık cepte olacak.

Citroen'den 'Destek Mobil Hizmeti'

Citroen müşterileri için özel hazırlanan "Citroen Destek Mobil" uygulaması ile yolda ihtiyaç duyulan tüm hizmetler artık cepte olacak.

Citroen açıklamasına göre; "Citroen Destek Mobil Hizmeti", Türkiye içerisindeki Citroen kullanıcılarının araçları ile seyahat ederken herhangi bir sorun ile karşılaşmaları durumunda Citroen'in sunduğu yol yardım hizmetlerine anında erişme imkanı sunuyor.

Citroen Destek Mobil uygulaması ile "Yol yardım", "Yol kenarında onarım", "Citroen bilgi hattı", "Lastik yardım", "Yakıt yardım", "Konaklama/seyahatin devamı" gibi pek çok hizmete de artık mobil olarak ulaşmak mümkün.

Akıllı telefonlarda var olan GPS sisteminin açık durumda olması halinde, otomatik olarak koordinat bilgileri alınarak yer tespiti yapılarak, kullanıcıların talepleri en kısa sürede karşılanıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber