Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 11:33 Yorum: 0

Çivril’de yeni hayvan pazarı hizmet vermeye başladı

Denizli'nin Çivril Belediyesi tarafından yeni yaptırılan hayvan pazarı hizmet vermeye başladı.

Çivril’de yeni hayvan pazarı hizmet vermeye başladı

Denizli'nin Çivril Belediyesi tarafından yeni yaptırılan hayvan pazarı hizmet vermeye başladı.

Çivril Belediyesi'nin yaptırdığı yeni hayvan pazarının bölgenin en büyük ve en modern hayvan pazarlarından biri olduğu belirtildi. 4 bin 357 metrekare pazar alanı bulunan hayvan pazarında veterinerlik binası ve karantina binasının da yer aldığı, pazara gelen vatandaşların rahat etmesi de düşülen yeni hayvan pazarında kafeterya, otopark ve yeşil alanda bulunuyor.

Tesis ile ilgili açıklamalarda bulunan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, pazarın her Perşembe saat 06.00'da açılan hayvan pazarında veteriner hekimlerinde görev yapacağını ifade ederek, "Çivril Halkımıza verdiğimiz sözlerin hepsini birer birer yerine getirmek için bütün gücümüzle çalışıyoruz ve hemşehrilerimiz den aldığımız güçle ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Tek güç halkın gücüdür ve hiç kimse bu gücün önüne geçemeyecektir. Hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda sevenlerimizin bize desteği ve güveni olduğu sürece başladığımız bütün hizmetleri her zamanki gibi başaracağız. Sizden aldığımız kuvvetle Çivril'i şimdiye kadar görmediği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Her şey Çivril'imiz için" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber