Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2018 - 14:33 Yorum: 0

Çizme Modelleri

Çizme her dönemin en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Her dönem kullanılabilen ve modası hiç geçmeyen klasiklerden biridir.

Çizme Modelleri

Ancak sezona ve modanın seyrine göre model değişikliğinde ve tasarımlarında farklılar olabiliyor. Bazı çizme modelleri ise tam bir klasik halini alarak modası her dönem rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu ürünler yağmur çizmeleri ve bilek boy tasarımlı çizmeler olarak her dönem rahatlıkla kullanılabilen ürünler arasında yerini alıyor. Kısa nubuk botlar da her dönem rahatlıkla her kıyafet ile tamamlanarak kullanılabiliyor. Bu sezonun en çok tercih edilen çizme modelleri ise renkli tasarlanmış çizmeler olara kendine yer buluyor. Siyah rengi botlar her dönemin vazgeçilmezleri olarak bu sezonda en çok kullanılan ürünler olarak alıcısını bekliyor.

Çizme Modellerini Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çizmeler hemen hemen hayatımın her döneminde en kurtarıcı ayakkabı modelleridir. seçimi yaparken bazı püf noktaları gözden kaçırmamak gerekiyor. Dar çizme seviyorsanız bu konuda biraz dikkatli olmak gerekiyor. Eğer biraz bacak boyunuz kısa ve kaslı ise dar çizmeler rahatsız edici görüntü yaratıyor. Bu tarz yapıda olan kişiler bilek boy çizme tercih ederek daha şık bir görünüm sergiliyor. Siyah kısa çizmeler her tarz kıyafet ile bu sezon en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ancak çok uzun boya sahip kişiler de kısa çizmelerin bot ayakkabı şeklinde durmamasın dikkat etmek gerekiyor. Bu sezonun çizme modelleri rahat kalıplar ve daha renkli tasarımlar olarak meraklıları için satışa sunuluyor. Eğer sizde farklı olmayı seviyorsanız  sitesini inceleyerek sipariş verebilir ve tarzınızı konuşturabilirsiniz.

 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber