Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 12:58 Yorum: 0

Cizre DEDAŞ Şefliğinden tasarruf çağrısı

ŞIRNAK (AA) - Cizre Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Şefliği, sonbaharın gelmesi ve havaların soğumasıyla vatandaşların elektrik tüketiminde tasarruflu davranmasını istedi.Şeflikten...

Cizre DEDAŞ Şefliğinden tasarruf çağrısı

ŞIRNAK (AA) - Cizre Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Şefliği, sonbaharın gelmesi ve havaların soğumasıyla vatandaşların elektrik tüketiminde tasarruflu davranmasını istedi.

Şeflikten yapılan açıklamada, havaların soğumasıyla vatandaşların elektrik tüketim ihtiyacının arttığı belirtildi.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kış aylarında elektriklerin kesilmemesi ve trafoların zarar görmemesi için vatandaşların elektrik kullanımında daha tasarruflu olması gerekmektedir. Elektrik tasarrufu sağlanmazsa trafoların üzerine fazla yük biner ve bu da arızalara yol açar. Dolayısıyla elektrik kesintileri meydana gelir. Bu da vatandaşlarımızı sıkıntıya sokar. Bu nedenle vatandaşların daha duyarlı olması gerekmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber