Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 15:13 Yorum: 0

Cizre Kaymakamı Horasanlı, inşaatları inceledi

ŞIRNAK (AA) - Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, Küçük Sanayi Sitesinde yapımı süren iş yerleri ve okul inşaatını ziyaret etti.Kaymakam Horasanlı, beraberinde Cizre Küçük...

Cizre Kaymakamı Horasanlı, inşaatları inceledi

ŞIRNAK (AA) - Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, Küçük Sanayi Sitesinde yapımı süren iş yerleri ve okul inşaatını ziyaret etti.

Kaymakam Horasanlı, beraberinde Cizre Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Eşref Müjde ve ilgili kurum müdürleri ile birlikte sitesindeki mevcut iş yerlerine ek olarak yapımına başlanan 48 iş yerinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Daha sonra ilçeye bağlı Kuştepe köyünde yapımı devam eden 24 derslikli okulu gezen Kaymakam Horasanlı, inşaatların biran önce bitirilerek hizmete açılması için gereken desteğin ve çalışmanın yapılacağını belirtti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber