Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 29 Temmuz 2021 - 11:14 Yorum: 0

Cizre polisi park ve bahçelerde bulunan vatandaşlara Covid-19 aşısının önemini anlattı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polisler park ve çay bahçelerini dolaşıp Covid-19 salgın...

Cizre polisi park ve bahçelerde bulunan vatandaşlara Covid-19 aşısının önemini anlattı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polisler park ve çay bahçelerini dolaşıp Covid-19 salgın hastalığını ve aşının önemini anlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan aşı seferberliğine güvenlik güçleri de vatandaşları bilgilendirerek destek veriyor. Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları Covid-19 salgın hastalığı tedbirleri kapsamında "Maske ve temizlik" sloganı ile yola çıkarak Dicle Nehri kenarında bulunan Bırca Belek, Sur Dibi, Mem-u Zin ve Atatürk Parkındaki vatandaşlara Covid-19 salgın hastalığının ve aşının önemini anlatıp park ve çay bahçelerindeki vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber