Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Haziran 2021 - 12:48 Yorum: 0

Cizre polisi vatandaşlara ’HAYDİ’ uygulamasını anlattı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği koordinesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri...

Cizre polisi vatandaşlara ’HAYDİ’ uygulamasını anlattı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği koordinesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri vatandaşlara Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamasını anlattı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği koordinesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile birlikte; HAYDİ hakkında kaymakamlık binası önünde kurulan stantta vatandaşlara bilgi verdi. Orhan Doğan Caddesi Hükümet Konağı önünde kurulan stantta gelen vatandaşlara görevli polisler tarafından IOS ve Android marketlerden indirilebileceği, T.C. kimlik no, doğum yılı ve telefon numarası bilgileri ile uygulamaya giriş yapılabileceği, HAYDİ bildir butonuna tıklayarak Çevre, Doğa veya Hayvanları butonu seçilip, ihbarın açıklamasını veya fotoğrafını sisteme yükledikten sonra ihbarda bulunabilecekleri konusunda vatandaşlara bilgi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber