Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:28 Yorum: 0

Cizre’de futbol turnuvası sona erdi

Şırnak'ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin (RAM) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği...

Cizre’de futbol turnuvası sona erdi

Şırnak'ın Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin (RAM) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği öğretmenler arası futbol turnuvasının final maçında Vatan ilk-Ortaokulu, Metin Bostancıoğlu İlk-Ortaokulu'nu 3-1 yenerek birinci oldu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. 35 takımın katıldığı turnuvanın final maçını Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci izledi. Karşılaşma öncesinde öğrencilerinin yoğun tezahüratları eşliğinde saha çıkan Vatan ilk-Ortaokulu öğretmenleri maça hızlı bir şekilde başladı. Her iki takımın da üst düzey bir futbol oyunu sergilediği maçı Vatan ilk-Ortaokulu 3-1 kazanarak birinci oldu. Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde Milli Eğitim Müdürü Şahan İke ve şube müdürleri her iki takımın futbolcularını tek tek tebrik etti.

Turnuvada birinci olan Vatan ilk-Ortaokulu'na şampiyonluk kupasını Milli Eğitim Müdürü Şahan İke verdi. Turnuva ikincisi olan Metin Bostancıoğlu İlk-Ortaokulu'na ikincilik kupasını Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş verdi. Ayrıca turnuvayı birincilikle bitiren Vatan İlk ve Ortaokulu'na laptop bilgisayar hediye edildi.

Cizre’de futbol turnuvası sona erdi

Cizre’de futbol turnuvası sona erdi

Cizre’de futbol turnuvası sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber