Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 14 Ağustos 2020 - 13:23 Yorum: 0

Cizre’de ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Şırnak'ın Cizre İlçe Belediye Başkanlığı vatandaşların yaz aylarında haşerelerden uzak daha rahat bir yaşam sürmesi için ilçe genelinde ilaçlama...

Cizre’de ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Şırnak'ın Cizre İlçe Belediye Başkanlığı vatandaşların yaz aylarında haşerelerden uzak daha rahat bir yaşam sürmesi için ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Cizre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm mahallelerde ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İklim şartlarından dolayı hava sıcaklığının çok yüksek olduğu Cizre'de haşere ile mücadelede hızını arttırarak çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, her gün farklı mahallelerde ilaçlama faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Sivrisinek ve haşereyle mücadele çerçevesinde vatandaşların daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için kapalı alan, bodrum katları, menfez, gibi birçok alanda ekiplerin yürütmüş oldukları çalışmayla şehrin sivrisinek ve haşerelerden arındırılması sağlanıyor.

Cizre’de ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Cizre’de ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber