Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Aralık 2014 - 23:08 Yorum: 0

Cizre'de Karayolları asfatlama ve bölünmüş yol yapılacak

ŞIRNAK (AA) - Cizre'de Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Nusaybin Caddesinde asfaltlama, Otogardan Hastane Kavşağına kadar ise bölünmüş yol yapılacağı bildirildi.Nusaybin...

Cizre'de Karayolları asfatlama ve bölünmüş yol yapılacak

ŞIRNAK (AA) - Cizre'de Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Nusaybin Caddesinde asfaltlama, Otogardan Hastane Kavşağına kadar ise bölünmüş yol yapılacağı bildirildi.

Nusaybin Caddesinde asfaltlama çalışmasının eksik kalan şeridinde çalışmaların kaldığı yerden devam etmesi ve Otogardan Hastane Kavşağına kadar bölünmüş yol yapma çalışması için Cizre Belediyesi girişimde bulundu. 

Cizreye gelen Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen, Belediye Başkanı Leyla İmret ile birlikte çalışma yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Burada açıklama yapan Gülen, Cizre'nin tarihi bir kent olduğunu ve çalışmaların bu çerçevede halka yakışır şekilde yapılması gerektiğini belirterek, "Nusaybin Caddesi Karayollarına bağlı bir yoldu. Çevre yolunu yaptıktan sonra bu yolu Hastane Kavşağına kadar bölünmüş yol yapmak için çalışmalar başlatacağız. Nusaybin Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmasını önümüzdeki günlerde bitirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Sur Mahallesi'nin her iki tarafını birleştirmek için caddenin altından alt geçit yolu yapacaklarını ifade eden Gülen, böylece ilçenin girişinin güzelleşeceğini söyledi.

İmret ise, Gülen'in girişimlerine olumlu yaklaşmasıyla çalışmalara en kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber